Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Cupressocyiparis Leylandii

25 lei40 lei

Pentru formarea unui gard viu, va recomand plantarea a 2 buc/1ml. Tunderea se face primavara. De retinut ca imediat dupa plantare se recomanda fixarea cu un tutore pana se prinde de pamant.


SKU: PPN 053 Categorii: ,

  Este un conifer vesnic verde care se aseamana foarte mult cu tuia. Cu un ritm foarte mare de crestere de pana la  70 cm/an. Se utilizeaza cu precadere la formarea de garduri vii. Inaltimea la maturitate 5-6 m.

  Inaltime

  ,

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Cupressocyiparis Leylandii”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !