POVESTEA NOASTRA

CUM AM INCEPUT ...

Totul a inceput in 2007 cand am luat decizia de a schimba apartamentul de la bloc cu o casa la tara, in localitatea CALUGARENI, jud.Giurgiu, unde de altfel se afla intreaga noastra familie. Odata ajunsi aici ne-am indragostit pe loc de peisaj, de spatiu si de posibilitatea de a crea o oaza de verdeata in gradina noastra.
De aici si pana la a infiinta o pepiniera de plante ornamentale nu a mai fost decat un pas. Astfel dragostea noastra pentru plante s-a concretizat in aceasta afacere de familie care se dezvolta de la an la an. Am inceput cu o suprafata de 1.000 mp si am ajuns in 2018 la o suprafata de 50.000 mp.
Afacerea familiala are ca domenii de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale si a florilor de gradina, infiintari garduri vii, amenajari spatii verzi, instalatii de udat prin aspersie si picurare.
Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in pepiniera.

Despre noi 1
Despre noi 2

DE CE SA NE ALEGETI ?

Pentru ca am facut o pasiune din cultivarea plantelor ornamentale si pentru ca dorim sa va oferim si d-voastra bucuria pe care noi o simtim in fiecare zi.

1

Productie Proprie

Toate plantele sunt inmultite, selectionate si crescute de noi in pepiniera. Un ciclu de productie dureaza minimum 4 ani, astfel plantele sunt aclimatizate. Oferim spre vanzare doar ceea ce producem.
2

Gama Variata

Cum pasiunea pentru plante nu are margini, gama de produse este variata: garduri vii vesnic verzi, arbusti cu flori, trandafiri, pomi ornamentali.
3

Consultanta Gratuita

Deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii bazate pe o vasta experienta.

Serviciile oferite

Soiuri Cultivate

Soiurile cultivate de noi beneficiaza de o inalta calitate, deoarece sunt atent selectionate, rezistente la boli, daunatori si se preteaza conditiilor de clima din Romania.

Oferta Completa

Pentru a intregi oferta noastra va punem la dispozitie si servicii de transport si plantare a produselor comercializate de noi.

Consultanta Gratuita

Pentru a veni in sprijinul clientilor oferim consultanta gratuita, deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara.

Watering Graden

Join us for one of our days and find plants for your garden