POVESTEA NOASTRA

CUM AM INCEPUT ...

Totul a inceput in 2007 cand am luat decizia de a schimba apartamentul de la bloc cu o casa la tara, in localitatea CALUGARENI, jud.Giurgiu, unde de altfel se afla intreaga noastra familie. Odata ajunsi aici ne-am indragostit pe loc de peisaj, de spatiu si de posibilitatea de a crea o oaza de verdeata in gradina noastra.
De aici si pana la a infiinta o pepiniera de plante ornamentale nu a mai fost decat un pas. Astfel dragostea noastra pentru plante s-a concretizat in aceasta afacere de familie care se dezvolta de la an la an. Am inceput cu o suprafata de 1.000 mp si am ajuns in 2018 la o suprafata de 50.000 mp.
Afacerea familiala are ca domenii de activitate cultura si comercializarea plantelor ornamentale si a florilor de gradina, infiintari garduri vii, amenajari spatii verzi, instalatii de udat prin aspersie si picurare.
Pentru a va familiariza cu oferta noastra va asteptam cu drag in pepiniera.

Despre noi 1
Despre noi 2

DE CE SA NE ALEGETI ?

Pentru ca am facut o pasiune din cultivarea plantelor ornamentale si pentru ca dorim sa va oferim si d-voastra bucuria pe care noi o simtim in fiecare zi.

1

Productie Proprie

Toate plantele sunt inmultite, selectionate si crescute de noi in pepiniera. Un ciclu de productie dureaza minimum 4 ani, astfel plantele sunt aclimatizate. Oferim spre vanzare doar ceea ce producem.
2

Gama Variata

Cum pasiunea pentru plante nu are margini, gama de produse este variata: garduri vii vesnic verzi, arbusti cu flori, trandafiri, pomi ornamentali.
3

Consultanta Gratuita

Deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara, va stam la dispozitie cu sfaturi si sugestii bazate pe o vasta experienta.

Serviciile oferite

Soiuri Cultivate

Soiurile cultivate de noi beneficiaza de o inalta calitate, deoarece sunt atent selectionate, rezistente la boli, daunatori si se preteaza conditiilor de clima din Romania.

Oferta Completa

Pentru a intregi oferta noastra va punem la dispozitie si servicii de transport si plantare a produselor comercializate de noi.

Consultanta Gratuita

Pentru a veni in sprijinul clientilor oferim consultanta gratuita, deoarece dorim ca plantele achizitionate din pepiniera noastra sa-si pastreze caracteristicile si sa aiba o dezvoltare armonioasa ulterioara.

Watering Graden

Join us for one of our days and find plants for your garden

Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !