• Showing all 4 results

lei

Lemnul cainesc este un arbust a carui inaltime ajunge la 2,5 – 3 m, cu diametrul coroanei de 2 m. Este o specie putin pretentioasa fata de sol, prefera locurile insorite sau semiumbra, dar poate vegeta si la umbra. Plantarea se face in repaus vegetativ (toamna si primavara) cand solul nu este inghetat si in aer avem temperaturi pozitive. Cresterea este rapita 0,8 – 1 m/an. Frunzele sunt de culoare verde lucios, si rezista pe planta pana la -15 ° C. Se planteaza intre 5 si 8 – 10 plante pe metru linear in doua randuri paralele.

lei10 lei

Rata de crestere este de pana la 50 cm/an, in conditiile in care i se administreaza ingrasamant de 2-3 ori pe an si se uda din abundenta. Ca orice soi de tuia nu suporta ca apa sa balteasca la radacina pe o perioada mai lunga de timp (cateva saptamani) – ajungand in cele din urma ca radacina sa putrezeasca si planta sa se usuce. Pentru infiintarea unui gard viu se poate utiliza un numar de 3-5 buc/ml pe un singur rand sau 7-8 buc/ml pe doua randuri paralele cu 20 cm distanta intre randuri. Gardul viu se obtine prin tunderi successive. Daca planta nu este tunsa nu se obtine densitatea necesara formarii gardului viu. Inaltimea maxima la maturitate 6-7 metri.

40 lei

Specie decorativa prin flori, frunze si forma, rezistenta la ger, seceta si poluare. Frunzele sunt persistente , lungi si inguste. Iubeste lumina, nu infloreste la umbra.

Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !