• Showing all 3 results

30 lei

Magnolia Soulergiana este o planta iubitoare de caldura, soare si multa apa. Infloreste de 2 ori pe an: aprilie si august. Are forma de copac , cu multe flori de culoare alb-violet. Inaltimea la cere poate ajunge 4-5m.

lei10 lei

Rata de crestere este de pana la 50 cm/an, in conditiile in care i se administreaza ingrasamant de 2-3 ori pe an si se uda din abundenta. Ca orice soi de tuia nu suporta ca apa sa balteasca la radacina pe o perioada mai lunga de timp (cateva saptamani) – ajungand in cele din urma ca radacina sa putrezeasca si planta sa se usuce. Pentru infiintarea unui gard viu se poate utiliza un numar de 3-5 buc/ml pe un singur rand sau 7-8 buc/ml pe doua randuri paralele cu 20 cm distanta intre randuri. Gardul viu se obtine prin tunderi successive. Daca planta nu este tunsa nu se obtine densitatea necesara formarii gardului viu. Inaltimea maxima la maturitate 6-7 metri.

20 lei40 lei

Tuia smaragd are culoarea verde deschis (brotacel), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii.

Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !