Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Ligustrum ovalifolium

lei

Lemnul cainesc este un arbust a carui inaltime ajunge la 2,5 – 3 m, cu diametrul coroanei de 2 m. Este o specie putin pretentioasa fata de sol, prefera locurile insorite sau semiumbra, dar poate vegeta si la umbra. Plantarea se face in repaus vegetativ (toamna si primavara) cand solul nu este inghetat si in aer avem temperaturi pozitive. Cresterea este rapita 0,8 – 1 m/an. Frunzele sunt de culoare verde lucios, si rezista pe planta pana la -15 ° C. Se planteaza intre 5 si 8 – 10 plante pe metru linear in doua randuri paralele.


SKU: PPN 002 Categorii: ,

  Este din familia lemnului cainesc. Ramane verde tot timpul anului dar cu conditia ca temperaturile sa nu scada mai mult de -15 grade celsius. Daca scad isi pierde o parte din frunze care se vor regenera primavara. Creste aproximativ 80 – 100 cm pe an. Nu este pretentios si este foarte rezistent la poluare, praf, etc. Se foloseste pentru gardurile vii inalte.

  Inaltime

  ,

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Ligustrum ovalifolium”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !