Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Tuia (Thuja) Occ. GOLDEN SMARAGD 50-60 cm

40 lei

Tuia Smaragd gold este de culoare galben verzuie), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii.


SKU: faaa070f0680 Categorii: ,

Tuia Smaragd gold este de culoare galben verzuie), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii.

Inaltime 50-60 cm – 40 ron

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja) Occ. GOLDEN SMARAGD 50-60 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !