Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Tuia (Thuja)Occ. SMARAGD 70-80 cm

30 lei

Tuia smaragd are culoarea verde deschis (brotacel), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii. Creste 30 cm pe an.


SKU: 97e00470dfcd Categorii: ,

  Thuja Occidentalis Smaragd

  Tuia smaragd are culoarea verde deschis (brotacel), un port piramidal bine definit. Se foloseste solitara, in aliniamente sau in garduri vii. Creste 30 cm pe an.

  Sfaturi utile Thuja Occidentalis Smaragd
  Planta isi pastreaza forma o data cu crestrea, nu necesita tundere. Pentru infiintarea unui gard viu ,se recomanda ca distanta dintre plante sa fie de 50 -80 cm . Pentru ca planta sa creasca si sa fie sanatoasa este necesar sa se administreze ingrasaminte de doua ori pe an, sa fie udata din abundenta si sa se administreza 1-2 tratamente pe an cu foliar, insecticid si  fungicide. Pentru un aliniament distanta de plantare este de unu-doi metri.

  Inaltime
  70-80 cm – 30.00 RON
  90-100cm – 35.00 RON

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia (Thuja)Occ. SMARAGD 70-80 cm”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !