Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Pepiniera Calugareni | Telefon 0766 327 586 | Program Luni – Vineri: 9:00 AM – 6:00 PM | Sambata : 10:30 AM – 4:00 PM

Tuia orientalis biota

lei10 lei

Rata de crestere este de pana la 50 cm/an, in conditiile in care i se administreaza ingrasamant de 2-3 ori pe an si se uda din abundenta. Ca orice soi de tuia nu suporta ca apa sa balteasca la radacina pe o perioada mai lunga de timp (cateva saptamani) – ajungand in cele din urma ca radacina sa putrezeasca si planta sa se usuce. Pentru infiintarea unui gard viu se poate utiliza un numar de 3-5 buc/ml pe un singur rand sau 7-8 buc/ml pe doua randuri paralele cu 20 cm distanta intre randuri. Gardul viu se obtine prin tunderi successive. Daca planta nu este tunsa nu se obtine densitatea necesara formarii gardului viu. Inaltimea maxima la maturitate 6-7 metri.


SKU: PPN 001 Categorii: ,

  Este soiul de tuia din care sunt facute majoritatea gardurilor vii din parcuri.Are o crestere rapida max 40 cm /an. Suporta foarte bine tunderea, chiar este obligatoriu sa fie tunsa. Culoarea se modifica pe timpul iernii din verde crud in verde brun.Pentru infiintarea unui gard viu se poate utiliza 2-3 buc /1ml pe un singur rand si 4- 5 buc/1ml pe doua randuri.
  Inaltimea max la maturitate 5-6m.

  Nota : Inaltime – inaltimea este considerata de la suprafata pamantului fara a cuprinde si balotul de pamant

  Inaltime

  , ,

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Tuia orientalis biota”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim ! Respectati masurile de protectie sanitara. Purtarea mastii de protectie este obligatorie pe toata durata vizitei in pepiniera. Pastrati distantanta de 2m fata de personalul angajat. Va multumim !